ΤΟΠΙΚΑ

Απορος πήγε σε καφετέρια για να… λιποθυμήσει

απορος-πήγε-σε-καφετέρια-για-να-λιπο-776463

Πανικός και αναστάτωση χθες το πρωί σε καφετέρια στην περιφερειακή οδό του Βόλου. Ανδρας ηλικίας περίπου 60 ετών επισκέφτηκε το κατάστημα γύρω στις 11:00 σε πολύ κακή κατάσταση και είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ότι θα λιποθυμούσε. Αμεσα κλήθηκαν σε βοήθεια η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ Βόλου.

Ο 60χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όρασή του. Διακομίστηκε άμεσα από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής είναι παραμελημένος. Επισκέπτεται σχεδόν κάθε μέρα την καφετέρια της περιοχής για καφέ και μάλιστα πολλές φορές λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και κάποια φορές κάνει αγορές.

Πολλές φορές είναι στα χαμένα και η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη. Το προσωπικό τού δίνει πάντοτε αυτό που θέλει, όπως και τα γύρω μαγαζιά της περιοχής.

Το τελευταίο διάστημα ζητεί και φαγητό, καθώς δεν έχει τρόφιμα για να σιτισθεί. Παλαιότερα, που προφανώς υπήρχε μέριμνα για εκείνον, όταν του προσφερόταν φαγητό έλεγε ότι δεν χρειάζεται.

Μάλιστα, δεν είναι σίγουρο αν έχει μόνιμο τόπο κατοικίας, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι άστεγος.

Η τραγική κατάσταση του 60χρονου συγκλόνισε χθες το προσωπικό της επιχείρησης, που προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου