ΤΟΠΙΚΑ

Φρίκη στον Βόλο: Εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ανήλικη με αναπηρία

φρίκη-στον-βόλο-εκμεταλλεύτηκε-σεξου-776775

Μετά από επικοινωνία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πήγε σπίτι του και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη

Εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική της αναπηρία και το νεαρό της ηλικίας της και μετά από επικοινωνία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ραντεβού την πήγε σπίτι του και, σύμφωνα με καταγγελία, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη και ολοκλήρωσή της.

Τραγική κατάληξη είχε για κοπέλα από τον Βόλο, ηλικίας μόλις 15 ετών, η επικοινωνία που είχε με Αλβανό με τα διπλάσια χρόνια από την ίδια. Ο 30χρονος φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις σε βάρος της μη σεβόμενος το γεγονός ότι εκείνη αδυνατούσε να αντιδράσει.

Το περιστατικό, σύμφωνα πάντοτε με τα καταγγελλόμενα, σημειώθηκε προχθές μετά τις 3 το μεσημέρι και έγινε αντιληπτό από την οικογένεια της ανήλικης, που απευθύνθηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ζήτησε βοήθεια.

Ολες αυτές τις ώρες που το κορίτσι απουσίαζε και υποβαλλόταν σε σεξουαλικές πράξεις η μητέρα της την αναζητούσε εναγωνίως.

Της τηλεφωνούσε επανειλημμένα και βλέποντας ότι δεν μπορούσε να τη βρει πήρε τους δρόμους και άρχισε να την αναζητεί. Τελικά την εντόπισε μετά από ώρες και βλέποντας την κατάστασή της άρχισε να τη ρωτά επίμονα πού βρισκόταν.

Η ανήλικη έλυσε τη σιωπή της και εξομολογήθηκε τι συνέβη. Είπε ότι συναντήθηκε με τον 30χρονο στο σπίτι του, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και περιέγραψε την επαφή με κάθε λεπτομέρεια.

Στο σπίτι του 30χρονου έφθασε μετά η μητέρα, ζητώντας εξηγήσεις. Ο νεαρός αρχικώς φέρεται να αρνούταν ότι γνώριζε την ανήλικη. Οταν όμως ακολούθησαν πιεστικές ερωτήσεις και φωνές και έφτασε και η Αστυνομία θυμήθηκε…

Ο 30χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου, που άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση προσώπου (καθώς η κοπέλα έχει διανοητική αναπηρία σε ποσοστό 67%) σε γενετήσια πράξη.

Παρέπεμψε τον κατηγορούμενο να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου για αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και όπως προβλέπει το άρθρο 338 παρ. 1 του ποινικού κώδικα σε πρόσκαιρη κάθειρξη από 5 έτη μέχρι 10 έτη.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε ακολούθως και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή. Φέρεται να αρνείται τις αποδιδόμενες πράξεις. Ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι οτιδήποτε συνέβη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Αρνείται, όμως, κατηγορηματικά ότι υπήρξε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου