ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψαν την πίτα τους στην ΤΟΜΥ της Νέας Αγχιάλου

εκοψαν-την-πίτα-τους-στην-τομυ-της-νέας-777009

Στην Τοπική Ομάδα Υγείας της Νέας Αγχιάλου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Νέας Αγχιάλου, Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Το παρών έδωσε ο συντονιστής/διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βόλου, Γιώργος Μπακούλας μαζί με την υπεύθυνη των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ, Ζωή Θέου και τη συντονίστρια των ΤΟΜΥ, Πόπη Σκούπρα.

Ο Αργύρης Κοπάνας εξήρε το έργο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ευχαρίστησε το σύνολο των υγειονομικών «οι οποίοι –όπως χαρακτηριστικά είπε- βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή αυτής της δύσκολης μάχης απέναντι σε μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση» και συνέχισε λέγοντας: «χωρίς εσάς η μάχη αυτή δεν θα μπορούσε να κερδηθεί, μαζί με εσάς, όμως, θα την κερδίσουμε».

Τέλος, ο κ. Κοπάνας δήλωσε: «για τη νέα χρονιά στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας ζωή, σε μια ζωή χωρίς τους περιορισμούς, τις απαγορεύσεις και τον φόβο του κορονοιού». Επίσης, διαβεβαίωσε το προσωπικό του ΤΟΜΥ ότι «ο Δήμος Βόλου θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο τους, όπως πράττει μέχρι σήμερα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακούλας ανέφερε τα εξής: «Βρεθήκαμε στο ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου ενώνοντας τις δυνάμεις μας με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα με τον αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων κ. Κοπάνα, προκειμένου να τονώσουμε το ηθικό των εργαζομένων και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο τόσο στον αγώνα, που δίνουν καθημερινά ενάντια στον κορονοιό όσο και στην παροχή της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βόλου για τη συνεργασία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου