ΤΟΠΙΚΑ

Ρωτούσε εισαγγελέα πού να δώσει φακελάκι για να επισπευστεί υπόθεσή του!

ρωτούσε-εισαγγελέα-πού-να-δώσει-φακελ-777239

Πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε χθες στα Δικαστήρια Βόλου. Νεαρός πολίτης ζητούσε από εισαγγελέα οδηγίες για να δώσει φακελάκι προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Φυσικά απομακρύνθηκε από τα δικαστήρια Βόλου κακήν κακώς.

Απίστευτες διαστάσεις πρέπει να παίρνει η δωροδοκία για εξυπηρέτηση πολιτών από δημόσιες υπηρεσίες. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι η συμπεριφορά του θρασύτατου νέου;

Η εισαγγελέας δεν πίστευε στα αφτιά της ακούγοντάς τον να ζητά να ενημερωθεί αν θα πρέπει να δώσει χρήματα και πού για να εξυπηρετηθεί! Οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι την πλατεία Ελευθερίας.

Σε δευτερόλεπτα ο νεαρός αποχωρούσε από τον γραφείο κακήν κακώς, ενώ η εισαγγελέας Βόλου τον προέτρεπε να μην ξαναπατήσει στα δικαστήρια, αν είναι να ζητήσει ξανά κάτι τέτοιο.

Ο πολίτης απομακρύνθηκε από τα δικαστήρια σχεδόν τρέχοντας, ενώ οι υπάλληλοι και μάρτυρες του περιστατικού προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, καθώς δεν είχαν συνειδητοποιήσει ακόμη τι διαδραματίστηκε.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 2 το μεσημέρι. Προς στιγμήν έξω από το γραφείο της εισαγγελέως υπηρεσίας υπήρχε κόσμος που ανέμενε να εξυπηρετηθεί.

Ο τελευταίος πολίτης που ζήτησε να μιλήσει με την εισαγγελέα υπηρεσίας προκάλεσε το επεισόδιο, το οποίο έγινε αντιληπτό όταν ακούστηκαν οι δυνατές φωνές. «Εξω από εδώ. Εξω και να μην ξαναπατήσεις για το τέτοιο θέμα», ήταν οι προτροπές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο λόγος της αναστάτωσης ήταν ότι ο νέος ζήτησε πληροφορίες πού μπορούσε να απευθυνθεί και σε ποιον για να πληρώσει προκειμένου να γίνει γρήγορα από τα Δικαστήρια η υπόθεσή του!

Ο νέος πίστευε λοιπόν ότι αν έδινε φακελάκι κάτι θα γινόταν. Δυστυχώς, εν έτει 2021 αρκετοί πολίτες φαίνεται ότι πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να διευθετηθούν οι υποθέσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου