ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή ο 20χρονος για το μισό κιλό χασίς

στον-ανακριτή-ο-20χρονος-για-το-μισό-κιλ-777709

Συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 575,69 γραμμαρίων έκρυβε στο σπίτι του στον Βόλο 20χρονος, που συνελήφθη προχθές από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η οποία προέκυψε μετά από αγορά και κατοχή κάνναβης.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στον Ανακριτή Βόλου από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή.

Φέρεται να υποστηρίζει ότι κατείχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση επειδή είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να αποδείξει την εξάρτιση από ναρκωτικές ουσίες.

Ο 20χρονος δεν έχει απασχολήσει άλλες φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιες πράξεις του.

Η επιχείρηση των αστυνομικών

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου προχώρησαν σε «ντου» στο σπίτι του 20χρονου μετά από πληροφορίες που είχαν για διακίνηση κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν πέραν των ναρκωτικών ζυγαριά ακριβείας, ενώ υπήρχε και χασίς επιμερισμένο σε ποσότητες.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση κάνναβης, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • πέντε νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -575,69- γραμμαρίων,
  • τρεις τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των -95- ευρώ, καθώς και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου