ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την ψηφιακή τεχνολογία

διαδικτυακή-εκδήλωση-για-την-ψηφιακή-778201

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας αναλύει τις καλές πρακτικές συνεταιριστικών επιχειρήσεων

Διαδικτυακή εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 18:00, με τίτλο «Ψηφιακή τεχνολογία: Καλές πρακτικές συνεταιριστικών επιχειρήσεων».

Σε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση, οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι: «Βιώνουμε την εποχή της πληροφορίας και είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας. Πόσο κορεσμένο είναι το πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας και πώς μπορούν οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό;

Σε αυτόν την online εκδήλωση θα γνωρίσουμε συνεταιριστικά σχήματα που δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα hardware και software, προωθούν υπηρεσίες και πηγές ανοιχτής πρόσβασης (open sources) και υποστηρίζουν μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας που βασίζεται στο συνεργατισμό και την κοινή ωφέλεια. Εκπρόσωποι συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους».

Σύμφωνα με την ατζέντα της εκδήλωσης, στις 18.00 προγραμματίζεται καλωσόρισμα από τη Σταυρούλα Αλεξίου εκ μέρους του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας. Στις 18.20 ο Αντώνης Πολίτης θα αναπτύξει διαδικτυακά το θέμα «Συνεταιρισμός Open Technologies (open-tech.gr)», θα ακολουθήσει στις 18.40 ο Δημήτρης Κουκουλάκης θα μιλήσει με θέμα «Κοιν. Σ.Επ. Commons Lab (commonslab.gr)».

Στις 19.00 οι Σπύρος Τζώρτζης, Καλλιόπη Κάρλου θα εισηγηθούν το θέμα «Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality» και στις 19.20 ακολουθεί συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέσω ΖΟΟΜ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://bit.ly/2XzGDSE και θα λάβουν το link συμμετοχής στην εκδήλωση. Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας είναι στην οδό Μαυροκορδάτου 169, 38221, Βόλος, 2421300003, www.kalo-magnesia.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου