«Επεσε» το πρώτο χιόνι σήμερα στο βόρειο τμήμα της Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-18, 22:11:48
«Επεσε» το πρώτο χιόνι σήμερα  στο βόρειο τμήμα της Σκοπέλου

Λευκό τοπίο σε όλο τον ορεινό όγκο, με τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις που επεκτάθηκαν σε Οθρυ, Πήλιο και στις βόρειες περιοχές της Σκοπέλου, τα χαρακτηριστικά του «Λέανδρου», της πρώτης κακοκαιρίας της νέας χρονιάς.

Με τα φαινόμενα σε ύφεση και τον «Λέανδρο», που ευτυχώς, δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στη Μαγνησία, να αποχωρεί, δεκαπέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων διατηρούν αναμμένες τις μηχανές.

Το μέτωπο του χιονιά επεκτάθηκε σήμερα το πρωί στη Γλώσσα, το Ελιος και μέχρι τον Αγνώντα, με το λευκό τοπίο να παρατηρείται και στον γύρω ορεινό όγκο, περιμετρικά της Σκοπέλου. Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 5 εκατοστά στο νησί, με τα φαινόμενα να σημειώνουν ύφεση από τις μεσημβρινές ώρες, χωρίς να προκαλούν ιδιαίτερα προβλήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου Σταμάτη Περίσση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Συνεχίστηκε, εξάλλου, σήμερα το πρωί η χιονόπτωση σε Οθρυ, Κεραμίδι και Πήλιο, με το μέτωπο να εστιάζεται στην περιοχή των Χανίων και στον κλάδο που έχει προβολή προς το Αιγαίο. Συγκεκριμένα, το μέτωπο του χιονιά στο Πήλιο επεκτάθηκε, πέραν των Χανίων, από Πουρί μέχρι Χορεύτρα, με έμφαση στην περιοχή της Τσαγκαράδας, το Μούρεσι και το Ξουρίχτι. Ελαφριά χιονόπτωση σημειώθηκε, εξάλλου, και στο νότιο Πήλιο.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=