Ξενοδόχοι Μαγνησίας: Τονωτική ένεση το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-18, 17:08:55
Ξενοδόχοι Μαγνησίας: Τονωτική ένεση  το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων

 

Την ικανοποίησή της,  για τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη,  ότι η κυβέρνηση ζητά το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων, εκφράζει η Eνωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, επισημαίνοντας ότι «σίγουρα αυτό θα δώσει πνοή στις περιοχές που έχουν ενεργά χιονοδρομικά κέντρα και θα είναι σαφώς μια βοήθεια οικονομική σε αυτό που βιώνουν τους τελευταίους μήνες».

Η Ενωση ζητεί να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση το συντομότερο, εφόσον θεωρηθεί ότι μπορεί να υλοποιηθεί, καθώς – όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της – τα ξενοδοχεία και γενικά το τουριστικό προϊόν είναι το πλέον ευαίσθητο προϊόν με ημερομηνία λήξης μία ημέρα. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι η λειτουργία των χιονοδρομικών δεν θα μπορέσει να υπάρξει, εάν δεν επιτραπεί η μετακίνηση μεταξύ των νομών και αν δεν επιτραπεί η λειτουργία της εστίασης.

«Είναι σαφές ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων λειτουργούν για τους πελάτες τους, αλλά θυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, στην περιοχή μας αλλά και σε άλλες περιοχές, τα οποία είναι μικρά και δεν έχουν εστιατόριο», τονίζει η διοίκηση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι η επαναλειτουργία της εστίασης -με όσα μέτρα προβλέπονται- είναι αναγκαία όσο ποτέ, προκειμένου οι επιχειρηματίες του κλάδου να μπορούν να παρέχουν ένα πλήρες τουριστικό προϊόν για την προσέλκυση πελατών.

Επισημαίνεται για άλλη μια φορά ότι τα ξενοδοχεία είναι ασφαλή, τηρώντας όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα που έχουν θεσμοθετηθεί και εκτιμάται ότι, αν τα πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφαλείας τηρηθούν από όλους, δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.

«Είμαστε πάντα παρόντες για να συζητήσουμε και να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων», υπογραμμίζει στην ίδια ανακοίνωση, η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=