ΤΟΠΙΚΑ

Διοίκηση και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «αποχαιρετούν» τον Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα

διοίκηση-και-εργαζόμενοι-του-νοσοκομ-779338

Με συγκινητικά λόγια «αποχαιρέτησαν» η διοίκηση του νοσοκομείου Βόλου και ο σύλλογος εργαζομένων τον 46χρονο γιατρό Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα που «έφυγε» μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σ’ ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Οδυσσέα « ενός ιατρού που υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας και τίμησε όσο λίγοι το ιατρικό λειτούργημα με το ήθος, την ευαισθησία στους ασθενείς και την επιστημονική του επάρκεια. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για το Νοσοκομείο μας. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας».

«Μία ακόμη ημέρα θλίψης για το Νοσοκομείο μας αφού ακόμη ένας συνάδελφος έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας. Αυτή τη φορά ο Οδυσσέας, ο Γιατρός της πρώτης γραμμής. Δεν υπάρχουν λόγια για να αποτυπώσουν την θλίψη μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι από την αιφνίδια απώλειά σου. Η οικογένεια του Νοσοκομείου μας, γίνεται ακόμη μικρότερη και φτωχότερη χωρίς την παρουσία σου. Το κενό που μας αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο για το Νοσοκομείο μας και τους πολίτες του Βόλου. Ήσουν εργατικός, αξιοπρεπής και μαχητής της πρώτης γραμμής. Πάνω από όλα ήσουν Άνθρωπος της προσφοράς και πολύ καλός χαρακτήρας. Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένειά σου και στους οικείους σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα … χαμογελαστό. Θα σε θυμόμαστε πάντα, να μάχεσαι για τη ζωή! Δεν θα βρίσκεσαι πια ανάμεσα μας ,αλλά θα είσαι πάντα στην καρδιά μας», αναφέρει με τη σειρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου