Μήνυση Ι. Αποστολάκη σε Αχ. Μπέο «αποκάλυψε» ο Γιώργος Μουλάς

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-14, 17:15:35
Ο Ιάσονας Αποστολάκης
Μήνυση Ι. Αποστολάκη σε Αχ. Μπέο «αποκάλυψε» ο Γιώργος Μουλάς

Μήνυση εναντίον του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ιάσονας Αποστολάκης. Αφορμή φαίνεται να αποτέλεσαν οι αιχμές που είχε αφήσει σε βάρος του ο δήμαρχος για τον τρόπο πρόσληψής του στη θέση που υπηρετεί.

Η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς έγινε γνωστή στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από τον πρόεδρο Γιώργο Μουλά, ο οποίος κάλεσε τον κ. Αποστολάκη να αποσύρει τη μήνυσή του.

«Μπορεί στη ρύμη του λόγου να λέγεται και μία κουβέντα παραπάνω. Είμαστε πολιτικά πρόσωπα. Ξανακάνατε μηνύσεις στον δήμαρχο. Αυτά με λυπούν. Κρινόμαστε. Αφήστε τις μηνύσεις, μέχρι στιγμή δεν έχει βγει κάτι, ούτε θα βγει και τώρα», είπε ο κ. Μουλάς.

«Είναι ο μόνος τρόπος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Το οφείλω στον εαυτό μου όταν παρά το πτυχίο και το μεταπτυχιακό μου ισχυρίζεται ότι διορίστηκα χωρίς ΑΣΕΠ», απάντησε ο κ. Αποστολάκης και αντέτεινε τις δύο σε βάρος του μηνύσεις από τον κ. Μπέο, «οι οποίες εκκρεμούν και κατατέθηκαν επειδή κάνω πολιτική κριτική στο έργο του».

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=