ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή ο 57χρονος για διακίνηση κάνναβης σε πάρκο της Νέας Ιωνίας

στον-ανακριτή-ο-57χρονος-για-διακίνηση-κ-782842

Διακινούσε κάνναβη σε πάρκο της Νέας Ιωνίας μέρα μεσημέρι. Χειροπέδες πέρασαν προχθές αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε 57χρονο Ρομά, που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 57χρονο από το πρωί μετά από πληροφορίες και τον τσάκωσαν σε πάρκο της Νέας Ιωνίας να συναλλάσσεται με έξι άτομα, δύο Πακιστανούς ηλικίας 20 και 29 ετών και τέσσερις Ρομά ηλικίας 21, 39, 41 και 49 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την αποχώρησή τους από το πάρκο τα έξι άτομα είχαν 5 ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 4,96 γραμμαρίων, τις οποίες παρέλαβαν από τον 57χρονο έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν δύο συσκευασίες να κάνναβη βάρους 46,26 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο, το ποσό των 100 ευρώ, 5 ναρκωτικά δισκία hipnosedon και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του εντόπισαν επιπλέον μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη βάρους 233 γραμμαρίων, καθώς και έναν πλαστικό τρίφτη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τα εφτά άτομα. Οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς η δικογραφία της υπόθεσης χωρίστηκε στο μέρος που τους αφορά. Ο 57χρονος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση με κατοχή και πώληση. Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις διωκτικές αρχές με παρόμοιες πράξεις και έχει εκτίσει και ποινές φυλάκισης.

Φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του. Από τον ανακριτή Βόλου ζήτησε και έλαβε 3ήμερη προθεσμία και θα απολογηθεί μεθαύριο Παρασκευή. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου