Ο Δήμαρχος Αλμυρού συγχαίρει τον Φώτη Τάμπα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-12, 20:29:52
Ο Φώτης Τάμπας
Ο Δήμαρχος Αλμυρού συγχαίρει τον Φώτη Τάμπα

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος στον καταξιωμένο καλλιτέχνη Φώτη Τάμπα, ο οποίος κατάγεται από την Σούρπη, για την μεγάλη διεθνή διάκριση την οποία κατέκτησε, στη σημαντική καλλιτεχνική διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Global Music Awards.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Αγαπητέ φίλε, Φώτη

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την είδηση της μεγάλης διεθνούς διάκρισης την οποία κατέκτησες, σε μια πολύ σημαντική καλλιτεχνική διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Global Music Awards.

Πιστεύω πως αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση των κόπων, των προσπαθειών αλλά και του αστείρευτου δημιουργικού σου ταλέντου, πλούσια δείγματα του οποίου είχαμε την τύχη να απολαύσουμε τα τελευταία αρκετά χρόνια όλοι εμείς οι συντοπίτες σου.

Είμαι σίγουρος πως η σημαντική αυτή διάκριση είναι μονάχα η πρώτη από πολλές άλλες που θα ακολουθήσουν ως επιβράβευση του έργου σου, αλλά και ως λόγος περηφάνειας των συμπολιτών σου και του τόπου σου.

Σε συγχαίρω ολόθερμα για την επιτυχία σου και σου εύχομαι να συνεχίσεις, πάντα υγιής και δημιουργικός, να μας ταξιδεύεις με τις μελωδίες σου για πολλά ακόμη χρόνια».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=