ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις της σχολής Οικονομικών Επιστημών 2020 – 2021

δράσεις-της-σχολής-οικονομικών-επιστ-783633

Απολογισμός των δράσεων της σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο 7ο Διεθνές Επιστημονικό Workshop- WebAndTheCity 2021 με θέμα «Web Intelligence and Resilience in Smart Cities» που φέτος δίνει έμφαση στις τεχνολογίες ιστού για την επανακτικότητα και τη διαχείριση κρίσεων στις έξυπνες πόλεις και θα διεξαχθεί από 19 έως 23 Απριλίου, θα συμμετάσχει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του WWW2021, με διοργανωτές, μεταξύ άλλων, τον καθηγητή του Τμήματος Λεωνίδα Ανθόπουλο.

Πρόσθετα, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και η ΜΟΚΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, συνδιοργάνωσαν με το ΕΚΤ τον προκριματικό της Εθνικής συμμετοχής στον ετήσιο διαγωνισμό «Ημέρες Καινοτομίας 2020». Παράλληλα, προκηρύχθηκε το 7ο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής που διοργανώνει το Τμήμα στις 20-21 Μαΐου με θέμα Competition Analysis and Policy. Η πρόσκληση υποβολής εργασιών είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο www.econ.uth.gr/7thappliedeconomicsconference.

Ακόμη, το εργαστήριο Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών διενεργεί έρευνα που σκοπό έχει να εξετάσει τις απόψεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αναφορικά με τη διαχείριση της ύδρευσης των οικισμών και του οικισμού των Σταγιατών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα στον σύνδεσμο https://forms.gle/i3QBKLbktvuWRk4E6. Τέλος, το 2020 τα μέλη της Σχολής πραγματοποίησαν ποικίλες συμμετοχές σε παγκόσμια και πανελλαδικά συνέδρια και ημερίδες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου