ΤΟΠΙΚΑ

«Μπάχαλο» με την πλατφόρμα για το πρόγραμμα εμβολιασμού και στον Βόλο

μπάχαλο-με-την-πλατφόρμα-για-το-πρόγ-783767

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας μέσω της οποίας κλείνονται τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των ατόμων άνω των 85 ετών.

Όπως αναφέρουν πολίτες στο taxydromos.gr, από τον Βόλο τους στέλνουν για εμβολιασμό στην Αργαλαστή! Οποιοδήποτε Τ.Κ. και να εισάγει πολίτες από τον Βόλο στην πλατφόρμα, το ραντεβού για εμβολιασμό κλείνεται για το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Την ίδια ώρα σε ηλικιωμένο από τη Σύρο έκλεισαν ραντεβού να εμβολιαστεί στη Σαντορίνη με δεύτερη εναλλακτική πρόταση τη Νάξο.

Σε ηλικιωμένο από την Κω, του έκλεισαν ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο στην Ρόδο και σε ηλικιωμένο από την Ναύπακτο στον Βόλο!

Επίσης, το σύνολο των πολιτών από την περιοχή των Φαρσάλων αλλά και μέρος αυτών της επαρχίας Αγιάς, καλούνται να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για το εμβόλιο!

Μετά τις καταγγελίες ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Γεωργαντάς, επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 το μπάχαλο και υποστήριξε ότι θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις και προγραμματισμός από το υπουργείο Υγείας σε δεύτερο χρόνο.

Ο Γ. Γεωργαντάς απέδωσε το πρόβλημα στον ταχυδρομικό κώδικα, λέγοντας ότι ένας κώδικας καλύπτει περιοχή 50-60 χιλιομέτρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου