ΤΟΠΙΚΑ

Νέα μαρτυρία για την 19χρονη: «Την είδα να ψωνίζει στον Βόλο»

νέα-μαρτυρία-για-την-19χρονη-την-είδα-ν-784168

Μια πληροφορία, ανήμερα των Θεοφανίων, στο κινητό του αδελφού της 19χρονης Αρτέμιδας, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει νέα έρευνα στην υπόθεση εξαφάνισής της, που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ. Μάρτυρας φέρεται να έχει δει την άτυχη κοπέλα σε πόλη της κεντρικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στον Βόλο, συνοδεία δύο γεροδεμένων ανδρών. Οι αστυνομικές Αρχές, σε συνεργασία με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, εξετάζουν με προσοχή τα νέα δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

«Την ήμερα των Θεοφανίων, ο αδελφός της Αρτέμιδος δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μια κλήση από έναν μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είδε τη 19χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα του είπε, αναγνώρισε την Αρτέμιδα σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας, τη στιγμή που ψώνιζε σε ένα κατάστημα ψιλικών. Συνοδευόταν από δύο άνδρες γεροδεμένους, ηλικίας περίπου τριάντα ετών. Αυτό που έκανε εντύπωση στον μάρτυρα ήταν ότι είδε την Αρτέμιδα πολύ αδυνατισμένη, ανήσυχη και φοβισμένη», δηλώνει στη Realnews ο κ. Ντούγκας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας.

Η οικογένεια της 19χρονης θεωρεί πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη μαρτυρία για την πόλη του Βόλου, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα είχαν την πληροφορία ότι κάποια γυναίκα είχε αναγνωρίσει και πάλι την Αρτέμιδα στην παραλία του Βόλου. Οπως υποστηρίζουν από τον στενό οικογενειακό κύκλο της κοπέλας, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση και με αγωνία παρακολουθούν τα αποτελέσματα των ερευνών. «Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει παρόμοια μαρτυρία για την Αρτέμιδα. Και πριν από λίγο καιρό είχαμε την πληροφορία για την παραλία του Βόλου. Και τότε η νεαρή κοπέλα συνοδευόταν από δύο άνδρες και μάλιστα της ίδιας ηλικίας», αναφέρει ο κ. Ντούγκας. «Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα και εγώ ο ίδιος στη συγκεκριμένη πόλη, προκειμένου να παρακολουθούμε και να συνδράμουμε στη μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας», προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης.

[Realnews]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου