ΤΟΠΙΚΑ

Νέες πλατείες και παιδικές χαρές στις συνοικίες της Αγριάς

νέες-πλατείες-και-παιδικές-χαρές-στις-784614

Με δύο νέες πλατείες, που περιλαμβάνουν παιδικές χαρές και ζώνες ανάπαυσης και πρασίνου, ο Δήμος Βόλου αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά τις συνοικίες της Αγριάς.

Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγριάς, Ηλία Ντενέζο, βρέθηκε στη νέα παιδική χαρά στο Σουτραλί και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γονείς και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο. Η παιδική χαρά χωροθετήθηκε εντός της νέας πλατείας, που διαμoρφώθηκε στη συμβολή των οδών Τσατάλου-Ηρώων Πολυτεχνείου-Σουτραλί, η οποία πλατεία εκτός από την παιδική χαρά περιλαμβάνει ζώνες πρασίνου, ελεύθερης κίνησης και ξεκούρασης.

«Ακόμη μία καινούρια, ασφαλή και όμορφη παιδική χαρά άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί και να αγκαλιάσει τους μικρούς μας φίλους. Πρόκειται για χώρο δημιουργικού παιχνιδιού, ανάπτυξης δεξιοτήτων και χαράς για τα παιδιά» τόνισε σχετικά ο κ. Κοπάνας, ο οποίος επίσης προέβη σε αυτοψία στην υπό κατασκευή νέα πλατεία στην περιοχή των προσφυγικών και αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα λόγω της πανδημίας. Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων υπογραμμίζοντας ότι «το όραμα του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, είναι να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας σε κάθε γωνιά και γειτονιά του δήμου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου