Οι έμποροι του Βόλου εκπέμπουν «SOS»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-11, 13:17:26
Οι έμποροι του Βόλου εκπέμπουν «SOS»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, έπειτα από συνεχείς παρεμβάσεις σε Βουλευτές, στα αρμόδια Υπουργεία και τηλεδιασκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς εκφράζει την αγανάκτηση, καθώς όπως επισημαίνει υπήρξε εμπαιγμός από μέρους της κυβέρνησης για άνοιγμα και κλείσιμο ξανά των εμπορικών καταστημάτων και την απουσία όποιου σχεδιασμού επαναλειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων σε βάθος χρόνου. 

«Η υπομονή μας και η ανοχή μας έχει εξαντληθεί», υπογραμμίζει η Διοίκηση του Συλλόγου. 

Ο Σύλλογος έχει τυπώσει αφίσες για κάθε κατάστημα- μέλος που συμμεριζόμενος την αγωνία για το μέλλον του εμπορίου. Στην πόρτα καταστημάτων στον κεντρικό ιστό της αγοράς έχει αναρτηθεί η αφίσα "ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΠΕΠΜΠΕΙ SOS" και στο πίσω μέρος το ψήφισμα που έχει κατατεθεί στους αρμόδιους υπουργούς και βουλευτές για τη λήψη αποφάσεων που θα "σώσουν" τις επιχειρήσεις τους. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook κάθε ακόλουθος έμπορος έχει προσθέσει πλαίσιο φωτογραφίας προφίλ το μήνυμα "ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS" και στο instagram (@esvolou) έχει αναρτηθεί η εικόνα με ειδικά hastags #trade_emits_sos #support_trade #support_middleclass_business #Προστατεύουμε_το_ελληνικό_εμπόριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί όλους τους εμπόρους πανελλαδικά αποστέλλοντας το μήνυμά του σε όλες τις Ομοσπονδίες - μέλη της ΕΣΕΕ να διαδώσει την έκκληση στους αρμόδιους να ακούσουν η φωνή αγωνίας των μικρομεσαίων εμπόρων.

«Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε δείξουμε το αδιέξοδο στο οποίο έχει επέλθει η μικρομεσαία επιχείρηση. 

Στις δύσκολες αυτές εποχές καλούμαστε να δείξουμε την ομοψυχία μας, την αντίδραση μας, τη δυναμική μας με νηφαλιότητα και ασφάλεια για όλους μας!», τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πατήστε εδώ για την αφίσα 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=