ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών στον Βόλο

ολοκληρώθηκε-το-πρόγραμμα-δωρεάν-μασ-784962

Ολοκληρώθηκε πάρα τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η διενέργεια δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες του Βόλου στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Τη δράση οργάνωσε το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και με την ευγενή χορηγία των ιδιωτών Ακτινολόγων του Βόλου.

Όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση της Εταιρίας: «Η ανταπόκριση των γυναικών ήταν πολύ μεγάλη και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα όλες όσες μας κάλεσαν. Σκοπός μας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τις ωφέλειες της μαστογραφίας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ελπίζουμε σε επόμενη δράση να μπορέσουμε να καλύψουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες Ακτινολόγους της πόλης μας που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς και με μεγάλη χαρά και βοήθησαν ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην ολοκλήρωση της δράσης και συγκεκριμένα τα ακτινοδιαγνωστικά κέντρα Ιατρική Απεικόνιση και Υγεία και τους ιδιώτες ακτινολόγους κα Αηδονίδου Γαρ., κο Γεωργακόπουλο Δημ., κο Οικονόμου Νικ. και κο Μουζόπουλο Δημ. Το ΔΣ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Βόλου εύχεται σε όλους το 2021 να είναι μια Καλή χρονιά και να μας φέρει υγεία και αγάπη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου