ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο καπετάνιος Γιάννης Διολέττας από την Σκιάθο

απεβίωσε-ο-καπετάνιος-γιάννης-διολέτ-785508

Θλίψη προκάλεσε στη Σκιάθο το άγγελμα του θανάτου του καπετάν Γιάννη Διολέττα, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών. Γνωστός και αγαπητός σε όλους, ο θαλασσόλυκος της Σκιάθου, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια και ατύχημα, που σημειώθηκε πριν τις γιορτές, επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του.

Ο ιστορικός καπετάνιος της Σκιάθου, γόνος γνωστής θαλασσινής οικογένειας, μεγάλωσε στη θάλασσα, συνεχίζοντας την παράδοση του παππού και του πατέρα του, στα μεγάλα φορτηγά πλοία. Τη θέση του καϊκιού, που έγραψε την οικογενειακή ιστορία στη θάλασσα, πήρε το θαλάσσιο ταξί, με άξιο καπετάνιο τον γιό του, Δημήτρη Διολέττα, δημοτικό σύμβουλο Σκιάθου.

Ο καπετάν Γιάννης έγραψε τη δική του ιστορία, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα τις τρικυμίες της ζωής, κρατώντας γερά το τιμόνι, ως καλός θαλασσόλυκος.

Αριστος οικογενειάρχης απέκτησε με την αείμνηστη σύζυγό του Ματούλα τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, όλοι επίλεκτα μέλη της κοινωνίας, καμαρώνοντας για την πρόοδο των παιδιών του και για τα εννιά εγγόνια του.

Η κηδεία του Γιάννη Διολέττα θα τελεστεί αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου