Φοροεπιδρομή στα ακίνητα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-10, 18:56:50
Φοροεπιδρομή στα ακίνητα

Κατά του συλλόγου ιδιοκτητών ο Κ. Χαλέβας

Για πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αδιαφορία του τοπικού συλλόγου ιδιοκτητών ακινήτων σχετικά με τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, κάνει λόγο το μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Κ. Χαλέβας.

«Είναι παράνομη η φορολόγηση στα ακίνητα και όχι στα έσοδα που προέρχονται από τα ακίνητα. Είναι αντισυνταγματικό το τέλος που επιβάλλεται, διότι δεν έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα και το επιβεβαιώνει η ίδια η κυβέρνηση με το να το συμπεριλαμβάνει στον προϋπολογισμό στους έμμεσους φόρους», υποστηρίζει ο κ. Χαλέβας και προσθέτει:

«Ενόψει των παραπάνω κινδύνων θα πρέπει να διαφωνήσουμε άμεσα στο δικαίωμα εκχώρησης ακινήτων για συμψηφιστική εξόφληση και να μειωθούν δραστικά όλοι οι επιβαλλόμενοι φόροι.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο σύλλογος ιδιοκτητών ακινήτων Μαγνησίας και όχι μόνο αφού ενημερώσει όλους τους ιδιοκτήτες για τα αντισυνταγματικά μέτρα κατά της ακίνητης περιουσίας να προβεί άμεσα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Κυβέρνησης προκαλώντας ταυτόχρονα και όλους τους άλλους συλλόγους ιδιοκτητών ακινήτων σε μια Πανελλαδική αντίδραση κατά της παράνομης φορολόγησης.

Ηρθε η ώρα αφού πρώτα ξυπνήσει ο σύλλογος ιδιοκτητών ακινήτων Μαγνησίας να αφυπνίσει και όλους τους ιδιοκτήτες προκαλώντας ένα γενικό ξεσηκωμό κατά της αδικαιολόγητης και παράνομης φοροεπιδρομής, με επιδιωκόμενο στόχο την ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας και την αντιστροφή του κλίματος στην αγορά ακινήτων.»

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=