ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε 58χρονος ιπτάμενος ταξίαρχος

απεβίωσε-58χρονος-ιπτάμενος-ταξίαρχος-797628

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Κωνσταντίνο Κατσαμάγκα από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Πολεμικής Αεροπορίας ιπτάμενος Κωνσταντίνος Κατσαμάγκας. Ο γνωστός ταξίαρχος, με τις χιλιάδες ώρες πτήσης, απεβίωσε από κορονοϊό, αν και δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη.

Ο 58χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός. Καταγόταν από τη Ράχη Κατερίνης και υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία για 35 ολόκληρα χρόνια, ενώ ήταν αεροπορικός ακόλουθος στην Κίνα για τρία χρόνια. Ηταν πολύ δυναμικός και γι’ αυτό ήταν ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους.

Υπηρέτησε πιστά την πατρίδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Στον Βόλο βρισκόταν εδώ και 23 χρόνια. Εδώ παντρεύτηκε και μεγάλωσε την οικογένειά του. Ηταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και εγγόνι.

Από την Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύτηκε πριν από 10 χρόνια. Στο διάστημα που ακολούθησε οι αγαπημένες του δραστηριότητες ήταν η μελισσοκομία και οι αγροτικές εργασίες.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 10:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου