ΤΟΠΙΚΑ

Βαρύ πένθος στις Μικροθήβες για τον άτυχο 31χρονο

βαρύ-πένθος-στις-μικροθήβες-για-τον-άτ-801556

Μοιραία η πτώση από το τρακτέρ, στο οποίο επέβαινε – Παρασύρθηκε από την καρότσα του γεωργικού μηχανήματος

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί 31χρονος από τις Μικροθήβες. Πρόκειται για τον αγρότη Ευάγγελο Μπακόλα. Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστο πώς έπεσε από τρακτέρ, που οδηγούσε φίλος του. Παρασύρθηκε από την καρότσα του γεωργικού μηχανήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 9:30 στην εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων και συγκεκριμένα στο 21ο χιλιόμετρο στην περιοχή μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Μικροθηβών. Ο νέος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τη λεκάνη και έχρηζε άμεσης διακομιδής.

Πλήρωμα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, που έσπευσε για βοήθεια, παρέλαβε τον τραυματία, ενώ ακόμη είχε τις αισθήσεις του και διατηρούσε επαφή με τον περιβάλλον.

Τον διακόμισε στο Νοσοκομείο Βόλου και άμεσα οι γιατροί τον έβαλαν στην ανάνηψη. Καταβλήθηκαν προσπάθειες, προκειμένου να σωθεί ο 31χρονος, ο οποίος όμως δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Συνέλαβε τον οδηγό του τρακτέρ 29 ετών, ο οποίος κρατήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο 31χρονος επέστρεφε στις Μικροθήβες από τη Νέα Αγχίαλο, όπου είχε πάει για να φορτώσει τσόφλι από αμύγδαλα για δική του χρήση. Ο φίλος του είχε προσφερθεί να τον βοηθήσει στη μεταφορά με το τρακτέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος φέρεται να καθόταν στο πλαϊνό φτερό του τρακτέρ όταν άγνωστο πώς έπεσε από το όχημα ίσως επειδή γλίστρησε ή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στις Μικροθήβες το τραγικό άγγελμα του θανάτου πάγωσε την τοπική κοινωνία. Ο 31χρονος ήταν εξαίρετος νέος. Διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του και εργαζόταν στα χωράφια. Ηταν χαμηλών τόνων και εργατικός.

Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη από την αιφνίδια απώλεια. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, προκειμένου να καθοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα Τετάρτη ή αύριο Πέμπτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου