ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στην Αγριά από τον ξαφνικό θάνατο 42χρονου

σοκ-στην-αγριά-από-τον-ξαφνικό-θάνατο-42-801835

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία της Αγριάς από το άγγελμα του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου του 42χρονου, οδηγού ταξί, Βασίλη Κοντού.

Ο νέος άνδρας άφησε σήμερα το απόγευμα την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ο άτυχος 42χρονος, σήμερα νωρίς το απόγευμα, πήγαινε με το ταξί στο Ξουρίχτι, προκειμένου να παραλάβει μία πελάτισσα. Ωστόσο, στην διαδρομή αισθάνθηκε αδιαθεσία, σταμάτησε και επικοινώνησε με τον αδερφό του για να του ζητήσει βοήθεια. Ο αδελφός του 42χρονου έσπευσε στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει ο αδελφός του και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Μαζί με αυτοκίνητο ξεκίνησαν να επιστρέψουν στον Βόλο και συνάντησαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ύψος των Καλών Νερών. Αμεσα ξεκίνησε η διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου και η παροχή των πρώτων βοηθειών στον 42χρονο.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μετά από την παροχή ιατρικής βοήθειας ο 42χρονος, αρχικά άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά και να συνέρχεται, αλλά μετά από λίγο, έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του έπεσαν σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην Αγριά, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου