ΤΟΠΙΚΑ

Στενός φίλος του Χρήστου Τσιόλια της Oxford Company μιλά για τον ξαφνικό χαμό του

στενός-φίλος-του-χρήστου-τσιόλια-της-oxford-c-808796

Σοκαρισμένοι και βυθισμένοι στο πένθος είναι οι στενοί φίλοι του Βολιώτη συνιδρυτής της Oxford Company, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ο 62χρονος κόλλησε τέλη Οκτωβρίου στη δουλειά του. Στενός του φίλος, που είχε ταξιδέψει και γευματίσει μαζί του λίγες μέρες πριν ενημερωθεί ότι είναι θετικός, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA.

Τα πρώτα ελαφριά συμπτώματα, που περιέγραφε στον φίλο του, εξελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία με τον 62χρονο να παλεύει τις τελευταίες μέρες να κρατηθεί στη ζωή.

«Είναι μια εικονική πραγματικότητα αυτό που βιώνουμε, αλλά παύει να είναι εικονική όταν κάποιος στο κοντινό μας περιβάλλον φεύγει. Έφυγε αδικαιολόγητα, για το μυαλό μας. Αυτοί οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον κόσμο τελείως μόνοι. Όταν είσαι δεμένος με τη ζωή, ήταν ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, και έφυγε μόνος, χωρίς ούτε ένα άτομο από την οικογένειά του να του κρατάει το χέρι, είναι ό,τι χειρότερο της κατάστασης που βιώνουμε. Μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς να είναι ιδιαίτερα άσχημα. Είχε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες», είπε εμφανώς συγκινημένος ο δικηγόρος και φίλος του, Χάρης Μέγας.

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου