Την Δευτέρα η τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-12-04, 11:09:30
Την Δευτέρα η τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Χωρίς συμμετοχή των πολιτών και με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για περιορισμό της διασποράς του covid-19, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 το απόγευμα, η εορταστική φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, στον παραλιακό χώρο στο “κορδόνι”.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου για την τελετή φωταγώγησης της πόλης, «Οι συμπολίτες μας, όπως και οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα, που ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πόλη μας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη σύντομη και ιδιαίτερα λιτή εκδήλωση μέσω των τηλεοπτικών σταθμών και του διαδικτύου, μια εκδήλωση που κατ’ εξοχήν φέτος φιλοδοξεί να αποτελέσει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, μέσα στην δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση που βιώνουμε.

Ο Βόλος που μας μαγεύει, ο Βόλος που αγαπάμε, φέτος θα λάμψει και πάλι. Είναι υποχρέωσή μας προς την κοινωνία, στους πολίτες, τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες, πέρα από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας για τη διασφάλιση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συνοχής, να κρατήσουμε ζωντανή σε όλους την λαμπρή εικόνα της πόλης μας για τις καλύτερες μέρες που σίγουρα θα έρθουν και παράλληλα να τονώσουμε την ψυχολογία και το ηθικό μας, που αναμφίβολα δοκιμάζεται με τις φοβερές συνέπειες της πανδημίας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=