ΤΟΠΙΚΑ

Περιπετειώδης καταδίωξη ληστών από τον Βόλο ως το Αϊδίνι

περιπετειώδης-καταδίωξη-ληστών-από-τ-810734

Περιπετειώδης καταδίωξη δύο νεαρών ληστών από ισχυρή δύναμη αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού έγινε σήμερα τα ξημερώματα από τον Βόλο μέχρι και την περιοχή του Αϊδινίου.

Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα, μετά από απόπειρα ληστείας με την απειλή μαχαιριού σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Λαρίσης στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα μετέβησαν στο βενζινάδικο με δίκυκλο και το ένα από αυτά μπήκε στο βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού απαίτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τις εισπράξεις. Εκείνη την ώρα μπήκε στον χώρο όπου βρίσκονται οι αντλίες φορτηγό αυτοκίνητο και φαίνεται ότι ο επίδοξος ληστής φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή πριν πάρει τα χρήματα.

Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών.

Οι δύο νεαροί έφυγαν από το βενζινάδικο με το δίκυκλο και από την οδό Λαρίσης, κατευθύνθηκαν στην οδό Αθηνών. Δύναμη της Αστυνομίας με περιπολικά τούς καταδίωκε συνεχώς. Ωστόσο, όταν τα δύο άτομα έφτασαν στην περιοχή του Αϊδινίου, και πήγαν να περάσουν με το δίκυκλο από γέφυρα, έπεσαν στο κενό, καθώς αυτή είχε υποστεί σοβαρές ζημιές κατά το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού».

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη των δύο επίδοξων ληστών και τελικά ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης, όπου προσπάθησε να κρυφτεί, καθώς από την πτώση από το γεφυράκι υπέστη τραύμα στο πόδι του.

Ο νεαρός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι προαναφερόμενοι δράστες βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ όπως προέκυψε, είχε κλαπεί σε χρόνο προγενέστερο και θα αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου