ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικοί «χτενίζουν» τον Βόλο για την 19χρονη Αρτεμις

αστυνομικοί-χτενίζουν-τον-βόλο-για-811077

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Κορωπί. Οι ημέρες περνούν βασανιστικά για τους γονείς της νεαρής κοπέλας, οι οποίοι δηλώνουν βέβαιοι ότι η κόρη τους έχει πέσει θύμα αρπαγής και δεν έχει φύγει με τη θέλησή της. Η αγωνία τους έχει χτυπήσει «κόκκινο» και παρακολουθούν τις έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στον Βόλο, μετά τις τρεις νέες μαρτυρίες ανθρώπων που υποστήριζαν ότι είχαν δει την Αρτέμιδα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο σημείο των ερευνών, δηλώνει στη Realnews: «Μετά από πληροφορίες, οι οποίες κρίθηκαν αξιόπιστες, οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή του Βόλου. Είμαι σίγουρος ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται χωρίς τη θέλησή της. Μια κυρία μάς ενημέρωσε ότι είδε την Αρτέμιδα σε ένα πολυκα-τάστημα, να συνοδεύεται από δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών. Το κορίτσι κατέβασε τη μάσκα για να της μιλήσει και τότε οι δύο άνδρες την κοίταξαν και της είπαν “Αρτεμις, τι κάνεις; Γύρνα πίσω”». Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμα μία νέα μαρτυρία, δίνοντας και πάλι ελπίδα στους γονείς της νεαρής κοπέλας. Κάθε νέο σημάδι τούς δίνει δύ-ναμη για να μην το βάλουν κάτω. Πιστεύουν ότι η Αρτεμις θα είναι σύντομα κοντά τους και με αγωνία αναμένουν να δουν τι θα δείξουν οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τις νέες μαρτυρίες. Η τελευταία μαρτυρία που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από μια κυρία, η οποία υποστηρίζει ότι την είδε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με δύο άνδρες περίπου 30 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρτεμις έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από εκείνη τη στιγμή, εξαφανίστηκε και το κινητό της είναι κλειστό. Μάλιστα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν τη 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

[Realnews]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου