Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βόλου η αλλαγή των δρόμων των λαϊκών

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-30, 18:49:29
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βόλου η αλλαγή των δρόμων των λαϊκών

 Επί τάπητος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, έρχεται προς έγκριση πρόταση για τις αλλαγές που αναμένεται να ισχύσουν στους δρόμους διεξαγωγής των λαϊκών αγορών.

Οι αλλαγές που τίθενται προς έγκριση είναι οι εξής:

Στη δημοτική ενότητα Βόλου, η λαϊκή ένδυσης –υπόδησης προτείνεται να λειτουργεί κάθε Τετάρτη και ανά τρίμηνο στην οδό Περραιβού από Αναλήψεως έως Γιάννη Δήμου και στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη από Ζάχου έως Βασσάνη.

Επίσης κάθε Παρασκευή όλο το έτος οι πάγκοι ένδυσης- υπόδησης θα στήνονται στην οδό Λαχανά από Αλμυρού έως Βότση και στην κάθετη αυτής οδό Λήμνου από Κιλκίς έως Ελασσόνος.

Τα οπωρολαχανικά θα λειτουργούν κάθε Τρίτη κι ανά δίμηνο στην οδό Ζωοδόχου Πηγής από Ηφαίστου έως Δημητρίου Πολιορκητού και στην οδό Δευκαλίωνος από Αγίου Δημητρίου έως Ορμινίου.

Τα Σάββατα επίσης ανά δίμηνο θα λειτουργούν στην οδό Αγίων Αναργύρων από Αλαμάνας έως Σινιώρη, στην οδό Υψηλάντου από Λαρίσης έως Νικηταρά και στην οδό Μαυρογένους από Υψηλάντου έως Γιατράκου.

Στη δημοτική ενότητα Ν. Ιωνίας, καταργείται η λαϊκή αγορά ένδυσης- υπόδησης της Δευτέρας η οποία μεταφέρεται στην Αγριά. Κάθε Πέμπτη και ανά τρίμηνο η λαϊκή αγορά ένδυσης και υπόδησης θα λειτουργεί στο πάρκο της Βαμβακουργίας και στην οδό Φιλαδελφείας από Δορυλαίου έως Τροίας και κάθε Σάββατο όλο το έτος θα λειτουργεί στο πάρκο της Βαμβακουργίας και συγκεκριμένα στην οδό Μυτιλήνης από Περίνθου έως Τρινόβου, από Μυτιλήνης έως Πόντου και στην οδό Προποντίδος από Μυτιλήνης έως Πόντου.

Στη δημοτική ενότητα Αγριάς η λαϊκή αγορά ένδυσης- υπόδησης θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Δευτέρα στην οδό Αριστοτέλη από Δημητρίου Παραθύρη έως Δώδεκα Αποστόλων και στην κάθετη ανώνυμη οδό μαζί με τη λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών.

Η πρόταση αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση δια περιφοράς από τις 4 έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=