ΤΟΠΙΚΑ

Τον πλήρωσε ο Δήμος για τη λακκούβα …

τον-πλήρωσε-ο-δήμος-για-τη-λακκούβα-379811

Σε δημότη που είχε τραυματιστεί το 2006 στην οδό Βυζαντίου στη Νέα Ιωνία

Αναγκάστηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ο δήμος Βόλου και ενέκρινε αποζημίωση σε δημότη που το 2006 τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το μηχανάκι του, σε λακκούβα στη Νέα Ιωνία, στην οδό Βυζαντίου.

Η δίκη εις βάρος του ενιαίου Δήμου Βόλου (πρώην δήμος Νέας Ιωνίας) μετά από αγωγή που είχε υποβάλλει συνταξιούχος , που τραυματίστηκε στις γραμμές του ΟΣΕ, είχε προσδιοριστεί για σήμερα, ωστόσο χθες συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή και αποφάσισε να αποζημιώσει με 12.000 ευρώ τον παθόντα.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου συγκλήθηκε χθες προκειμένου να αποφασίσει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό καθώς όλα έδειχναν πως η σημερινή δίκη θα χανόταν τελεσίδικα και ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλλει στον παθόντα το ποσό των 27.000 ευρώ.

Σήμερα στην οικονομική επιτροπή προτάθηκε να δοθούν στον συνταξιούχο ως αποζημίωση 12.000 ευρώ και ο ίδιος συμφώνησε να αποδεχθεί το ποσό και να παραιτηθεί από κάθε άλλη αξίωση της υπόθεσης.

Αύριο δεν θα παραστεί στη δίκη ως πολιτικός ενάγων και δήλωσε πως δεν επιθυμεί την καταδίκη κατηγορουμένων του πρώην Δήμου Νέας Ιωνίας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου