ΤΟΠΙΚΑ

«Πάγωσε» το χαμόγελο του Αστέριου Ματρακούκα

πάγωσε-το-χαμόγελο-του-αστέριου-ματ-812784

Γνωστού Βολιώτη οδηγού φορτηγών και χειριστή μηχανημάτων

«Πάγωσε» το χαμόγελο του Αστέριου Ματρακούκα, οδηγού φορτηγών και χειριστή μηχανημάτων έργων. Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χθες σε ηλικία 67 ετών. Εδινε πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο με την οποία είχε προβληθεί πριν από δύο χρόνια αλλά το είχε ενημερωθεί καθυστερημένα.

Ο γνωστός ως «Ολλανδός», όπως το αποκαλούσαν οι φίλοι του λόγω του χρώματος των μαλλιών του που ήταν κόκκινα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα που η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε λύπη στον Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Αν και καταγόταν από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας, διέμενε στη Νέα Ιωνία από νεαρή ηλικία και είχε φτιάξει εδώ την οικογένειά του που αγαπούσε πολύ. Ανθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός είχε πολλούς φίλους που συγκλονίστηκαν από τον αδόκητο χαμό του.

Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν άνθρωπος γενναιόδωρος που αντιμετώπιζε με χιούμορ τις προκλήσεις της καθημερινότητες. Ως οδηγός φορτηγών έκανε πολλά ταξίδια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπου ανέπτυσσε επίσης την κοινωνικότητά του. Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του απέκτησε τρεις κόρες και έναν γιο, ενώ ευτύχισε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια. Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου