ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας Στέργιος Μιχελής

απεβίωσε-ο-σύμβουλος-της-τοπικής-κοιν-813134

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας και ευρύτερα του Βόλου, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, το άγγελμα του θανάτου του Στέργιου Μιχελή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Στέργιος Μιχελής είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ήταν εκλεγμένος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Ιωνίας, με την παράταξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας.

Αφήνει πίσω του την σύζυγο, τα τρία παιδιά του και τα δύο εγγόνια του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 9.10 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βόλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Βόλου για τον θάνατο του Στέργιου Μιχελή αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και τα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέργιου Μιχελή που έφυγε σήμερα, Παρασκευή, από την ζωή.

Αγαπητός φίλος και συνεργάτης, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, μας τίμησε με τη συνεργασία του εκλεγόμενος με την παράταξή μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», ως σύμβουλος της κοινότητας Νέας Ιωνίας.

Δυστυχώς λόγω των έκτακτων μέτρων δεν θα μπορέσουμε να τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου