ΤΟΠΙΚΑ

«Κλάδεψαν» και το… φωτιστικό γραφείου στην οδό Γ. Καρτάλη

κλάδεψαν-και-το-φωτιστικό-γραφείο-813247

Συνεργείο της Διεύθυνσης Πρασίνου, που έκανε κλαδέματα δέντρων, προκάλεσε ζημιές σε λογιστικό γραφείο

Μέχρι και το φωτιστικό σε εξωτερικό χώρο λογιστικού γραφείου «κλάδεψαν» συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου κατά τη διάρκεια εργασιών κλαδέματος των δέντρων στην πόλη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, με την έναρξη σχεδόν της επιχείρησης κλαδέματος των δέντρων στον Δήμο Βόλου. Συνεργείο της Διεύθυνσης Πρασίνου κατά το κλάδεμα προκάλεσε υλικές ζημιές στο φωτιστικό και ο ιδιοκτήτης του λογιστικού γραφείου κατέθεσε αίτηση στον Δήμο Βόλου για την καταβολή αποζημίωσης. Ποσό ύψους 235 ευρώ ενέκρινε στην προχθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου για την κάλυψη του κόστους αντικατάστασης του φωτιστικού και των εργασιών τοποθέτησής του.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Οικονομική Επιτροπή αποφασίζει αποζημιώσεις σε πολίτες που υπέστησαν ζημιές στα οχήματά τους είτε κατά τη διάρκεια κλαδεμάτων είτε κατά τη διάρκεια κοπής χόρτων. Μόλις πρόσφατα ο Δήμος αποζημίωσε και ιδιοκτήτες λεωφορείου αστικής γραμμής που ενώ εκτελούσε δρομολόγιο εκσφενδονίστηκε εναντίον του πέτρα από μηχάνημα κοπής χόρτων.

Παράλληλα, στην προχθεσινή της συνεδρίαση η οικονομική επιτροπή άναψε πράσινο φως για την αποζημίωση με το ποσό των 400 ευρώ ενός ακόμη δημότη που υπέστη ζημιές στο αυτοκίνητό του μετά από πτώση κορμού δέντρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην οδό Γ. Καρτάλη με Κουντουριώτου. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο όταν έσπασε ξερό δέντρο στο ύψος της ρίζας και έπεσε πάνω στο όχημα προκαλώντας φθορές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου