ΤΟΠΙΚΑ

Την παραχώρηση του μπάσκετ σε επιχειρηματίες συζητά ο Ολυμπιακός

την-παραχώρηση-του-μπάσκετ-σε-επιχειρ-851206

Αλλάζει χέρια η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού; Κανείς ακόμη δεν μπορεί να ξέρει, ωστόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Θανάσης Σταυρίδης επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με ομάδα επιχειρηματιών για την μεταβίβαση του τμήματος. Ο κ. Σταυρίδης φαίνεται κουρασμένος και δηλώνει ότι το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον και στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, ώστε η ομάδα μπάσκετ να λειτουργεί αυτόνομα και να έχει περισσότερες προοπτικές για το μέλλον.
«Συζητώ με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού», διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και συνεχίζει: «Θα είναι κάτι σαν επιτροπή που θα αποτελεί ουσιαστικά την διοίκηση που θα αποφασίζει για το μέλλον του τμήματος και για όλα όσα το αφορούν. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση για την ομάδα της καλαθοσφαίρισης. Δεν μπορώ να ασχοληθώ και με το μπάσκετ και με το ποδόσφαιρο ταυτόχρονα. Βέβαια τίποτα δεν είναι μέχρι στιγμής σίγουρο και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πάντως οι επιχειρηματίες με τους οποίους συζητώ, έχουν υψηλές βλέψεις για την ομάδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρών επίσημα από τον Ερασιτέχνη, επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών που συζητά ο κ. Σταυρίδης φέρεται να είναι ο Γιάννης Κουφιδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και άπαντες αναμένουν τα αποτελέσματά τους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον για Μπόγδανο και Τσουρέλη
Ενδιαφέρον για δυο Βολιώτες παίκτες έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Οι Δημήτρης Μπόγδανος και Γιάννης Τσουρέλης, που έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα, ίσως βρεθούν ξανά συμπαίκτες στην ομάδα που ουσιαστικά τους ανέδειξε. Οι δυο τους βρίσκονται πρώτοι στην λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους του βολιώτικου συγκροτήματος και σίγουρα θεωρούνται δύο πολύ καλές περιπτώσεις. Ο Μπόγδανος, μετά από θητεία στην Α1 Εθνική κατηγορία, πέρυσι αγωνίστηκε στην Β΄Εθνική με την ομάδα του Πανοράματος. Φέτος το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στον Βόλο και πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να τον πείσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
Ο Γιάννης Τσουρέλης την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Νίκη, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στη Γ΄Εθνική με τους κυανόλευκους και ήταν στους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας. Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος κάνει τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.
Βέβαια ίσως στον Ερασιτέχνη περιμένουν πρώτα να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στον διοικητικό τομέα και έπειτα να ασχοληθούν με τα μεταγραφικά. Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος, κάτι που είχε γίνει πέρυσι, όταν και τελευταία στιγμή ενίσχυσαν την ομάδα με ό,τι είχε απομείνει.

Σήμερα ραντεβού με Καρακατσούνη
Φυσικά και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας από την στιγμή που δεν θα ξέρει αν θα παραμείνει ο κ. Σταυρίδης μένει ανοιχτό στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καρακατσούνη, ωστόσο αν η ομάδα παραχωρηθεί σε επιχειρηματίες, τότε κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η δική τους επιλογή. Σήμερα το βράδυ πάντως ο κ. Σταυρίδης έχει ραντεβού με τον Βολιώτη τεχνικό, προκειμένου να του εξηγήσει την κατάσταση και να συζητήσουν πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας.
Ο Γιάννης Καρακατσούνης έχει ετοιμάσει κάποιες προτάσεις για την λειτουργία της ομάδας και το πλάνο της νέας σεζόν, για τα οποία και θα μιλήσει με τον πρόεδρο την ώρα που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου