ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Εφυγε» η Χρυσούλα Υδραίου –Μουτζούρη πολύ γνωστή και αγαπητή σε Βόλο και Σκιάθο

εφυγε-η-χρυσούλα-υδραίου-μουτζούρ-815073

Θλίψη και συγκίνηση σε Βόλο και Σκιάθο προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου της Χρυσούλας Υδραίου – Μουτζούρη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών από παθολογικά αίτια. Πολύ γνωστή και αγαπητή σε όλους, πάντα χαμογελαστή, εξαιρετικά κοινωνική, στάθηκε με αγάπη κοντά στην οικογένεια, τα τέσσερα παιδιά της, Ιφιγένεια, Παναγιώτα, Γιάννη και Σοφία, και τα εγγόνια της.

Γέννημα θρέμμα Σκιαθίτισσα, το γένος Μουτζούρη, μετά τον γάμο της με τον Σκιαθίτη Κώστα Υδραίο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1995, εγκαταστάθηκαν στο Βόλο, όπου ο σύζυγός της διατηρούσε για πολλά χρόνια μηχανουργείο στην αρχή της Ερμού με την επωνυμία «Αρχιμήδης».

Διακρίνονταν για την καλαισθησία της, δραστηριοποιήθηκε πολλά χρόνια ως μοδίστρα, υπήρξε μια από τις καλύτερες του Βόλου, με δεκάδες γνωστές Βολιώτισσες να φορούν δημιουργίες της.

Ηταν μέλος του Συλλόγου Σκιαθιτών Βόλου, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο, στην κοινή προσπάθεια για επικοινωνία μεταξύ των Σκιαθιτών που κατοικούν στην περιοχή, στην διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που είχαν ως στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικού χρώματος του νησιού. Η αδελφή της, Μαργαρίτας Μουτζούρη είναι πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Σκιαθιτών.

Σε κάθε ευκαιρία δεν παρέλειπε να επισκέπτεται την Σκιάθο, την γενέτειρά της, το νησί που αγαπούσε ιδιαίτερα, τον τόπο καταγωγής, τον τόπο της καρδιάς της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τα παιδιά της, που στάθηκαν κοντά της με στοργή, αφοσίωση και αγάπη, μέχρι το τέλος της ζωής της.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου