Δαπάνη 15.000 ευρώ για εξοπλισμό αποφάσισε ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-22, 22:45:30
Δαπάνη 15.000 ευρώ για εξοπλισμό αποφάσισε ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου

Για το κλειστό γυμναστήριο

Πράσινο φως για δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ άναψε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου προκειμένου να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς.

Οπως είναι γνωστό, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του από το νέο έτος. Περιλαμβάνει την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων και τις κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών, τους χώρους εισόδου στις κερκίδες από τον περιβάλλοντα χώρο, χώρους υγιεινής (W.C.) για το κοινό, ένα μικρό κυλικείο και μία αποθήκη.

Το γυμναστήριο θα αποτελέσει την έδρα της τοπικής ομάδας μπάσκετ Κένταυρος και των ακαδημιών της που σήμερα προπονούνται σε ανοιχτούς χώρους ή σχολικές εγκαταστάσεις.

 

Συντηρείται και το αθλητικό κέντρο Τσαγκαράδας

Αθλητικό κέντρο που ρημάζει κλειστό αποφάσισε να συντηρήσει και να λειτουργήσει ο Δήμος. Πρόκειται για το αθλητικό κέντρο Τσαγκαράδας το οποίο δεν λειτουργεί την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και εγκρίθηκε ποσό 50.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες συντηρήσεις.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=