ΤΟΠΙΚΑ

Δαπάνη 15.000 ευρώ για εξοπλισμό αποφάσισε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

δαπάνη-15-000-ευρώ-για-εξοπλισμό-αποφάσισε-816565

Για το κλειστό γυμναστήριο

Πράσινο φως για δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ άναψε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου προκειμένου να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς.

Οπως είναι γνωστό, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του από το νέο έτος. Περιλαμβάνει την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων και τις κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών, τους χώρους εισόδου στις κερκίδες από τον περιβάλλοντα χώρο, χώρους υγιεινής (W.C.) για το κοινό, ένα μικρό κυλικείο και μία αποθήκη.

Το γυμναστήριο θα αποτελέσει την έδρα της τοπικής ομάδας μπάσκετ Κένταυρος και των ακαδημιών της που σήμερα προπονούνται σε ανοιχτούς χώρους ή σχολικές εγκαταστάσεις.

Συντηρείται και το αθλητικό κέντρο Τσαγκαράδας

Αθλητικό κέντρο που ρημάζει κλειστό αποφάσισε να συντηρήσει και να λειτουργήσει ο Δήμος. Πρόκειται για το αθλητικό κέντρο Τσαγκαράδας το οποίο δεν λειτουργεί την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και εγκρίθηκε ποσό 50.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες συντηρήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου