Διαδικτυακά το 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-21, 16:51:45
Διαδικτυακά το 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων

 

Μείζονος σημασίας ζητήματα, που αφορούν στον φαρμακευτικό κλάδο και το μέλλον των φαρμακείων, θα βρεθούν στο επίκεντρο του 6ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου, που διοργανώνεται διαδικτυακά, στις 28 και 29 Νοεμβρίου από τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ινστιτούτου Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών.

Με πλούσια θεματολογία και κεντρικό μήνυμα «Κάθε ανάσα έχει αξία. Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση των αναπνευστικών προβλημάτων», το 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο στους φαρμακοποιούς της Θεσσαλίας, αλλά όλης της χώρας και αναμένεται μαζική παρακολούθηση.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναπτύξει πολύπλευρα το θέμα των αναπνευστικών νοσημάτων, καθώς εν μέσω της πανδημίας, παρουσιάζουν αυξημένη εμφάνιση με συχνές επιπλοκές.

Επιπλέον στο συνέδριο θα αναπτυχθούν επαγγελματικά θέματα που αφορούν στην εξέλιξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου των φαρμακοποιών. Αναλυτικότερα στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Το φαρμακείο σήμερα: ευκαιρίες και προκλήσεις», θα ανακοινωθούν και θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Ερευνας για τα φαρμακεία που πραγματοποιείται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας.

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, «να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα συνέδριο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και έχει κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=