Εργαστήριο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-21, 15:59:26
Εργαστήριο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Διαδικτυακό σεμινάριο-εργαστήριο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή αντικειμένων και επίπλων καθημερινής χρήσης διοργανώνεται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το πολιτιστικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα OpenUp. Το OpenUp είναι μια ομάδα που αποτελείται από αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες, δημιουργικούς επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και ερευνητές οι οποίοι εκπροσωπούν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο ευρωπαϊκό έργο Open Up.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργηθούν οικιακές μορφές και κατασκευές χαμηλού κόστους από την αναδιάρθρωση διαφορετικών στοιχείων που μπορούν να εντοπιστούν στα σπίτια των συμμετεχόντων και τις γειτονικές περιοχές. Ακολουθώντας μια μεθοδολογία συλλογής και συναρμολόγησης θραυσμάτων από τον υλικό κόσμο γύρω τους, οι συμμετέχοντες καλούνται να τα μεταμορφώσουν και να τα επαναχρησιμοποιήσουν για νέες οικιακές επιτελέσεις.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και το όριο ηλικίας των συμμετεχόντων είναι τα 45 έτη. Εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2020 με τη συμπλήρωση της φόρμας που βρίσκεται στο https://drive.google.com/drive/my-drive.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο openup.uth.@gmail.com.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=