Αναστάτωση στα δικαστήρια Βόλου από κρούσμα κορονοϊού

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-21, 15:20:46
Αναστάτωση στα δικαστήρια Βόλου από κρούσμα κορονοϊού

 

Εκπρόσωπος των δικαστηρίων καταγγέλλει ότι δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα

 

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στα Δικαστήρια Βόλου, όταν δημόσιος υπάλληλος, που ήταν ένορκος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, ενημέρωσε το Πρωτοδικείο Βόλου ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε rapid test προχθές Πέμπτη και αναμένει την επιβεβαίωση του θετικού αποτελέσματος από μοριακό τεστ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κανείς από την έδρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, τους τρεις δικαστές, τον εισαγγελέα, τη γραμματέα και τους υπόλοιπους ενόρκους δεν είχε συμπτώματα τις προηγούμενες μέρες.

Με αφορμή την ενημέρωση του θετικού αποτελέσματος η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ιωάννα Παπαδημητρίου κατήγγειλε συγχρωτισμό.

«Στα δικαστήρια Βόλου δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι εργαζόμενοι είναι απροστάτευτοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ούτε στην έδρα του Κακουργιοδικείου, το οποίο συνεδριάζει με συνολικά 9 άτομα, ούτε στους χώρους των γραφείων που συνεδριάζουν για να αποφασίσουν ενώ χρησιμοποιούν όλοι την ίδια τουαλέτα τη μοναδική στον πρώτο όροφο», πρόσθεσε ακόμη.

Τέλος, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη δίκη δεν ήταν επείγουσα για να πραγματοποιηθεί και να υπάρξει συγχρωτισμός και ότι θα μπορούσε να είχε αναβληθεί.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=