ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος ο 57χρονος που σκότωσε από αμέλεια φίλο του στο Πήλιο

ελεύθερος-ο-57χρονος-που-σκότωσε-από-αμέ-817626

Σε κυνήγι αγριόχοιρου προχθές στο Πήλιο – Στην Αλβανία θα κηδευτεί ο άτυχος 33χρονος

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 57χρονος Αλβανός, που προχθές το μεσημέρι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 33χρονο φίλο του επειδή τον πέρασε για αγριογούρουνο σε κυνήγι στο Πήλιο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 57χρονος θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο. Στην Εισαγγελία Βόλου αναμένεται η διαβίβαση της δικογραφίας της Αστυνομίας, η οποία σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε δασική περιοχή, κοντά στο Μυλοπόταμο, όπου οι δύο φίλοι πήγαν για κυνήγι αγριόχοιρου ενώ απαγορεύεται από τα μέτρα της πανδημίας και μάλιστα χωρίς να φορούν τα προστατευτικά τους φωσφοριζέ γιλέκα.

Μετά τον μοιραίο πυροβολισμό, ο 33χρονος που ήταν κρυμμένος πίσω από θάμνο έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος φέροντας σοβαρά τραύματα στο δεξί ισχίο και στην κάτω κοιλιακή χώρο. Σοκαρισμένος ο 57χρονος άρχισε μία αγωνιώδη προσπάθεια για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του και ζήτησε βοήθεια από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς που βρήκε τυχαία στον κεντρικό δρόμο της Τσαγκαράδας. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του πληρώματος και στη συνέχεια Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ Βόλου ο νέος δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος 33χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του περιμένει το τρίτο τους παιδί, θα κηδευτεί στην πατρίδα του.

Ηδη από χθες συγγενικά του πρόσωπα που διαμένουν στην Τσαγκαράδα αλλά και η οικογένειά του αναχώρησαν για την Αλβανία.

Η τοπική κοινωνία της Τσαγκαράδας όπου διέμενε ο άτυχος νέος είναι συγκλονισμένη από το θλιβερό δυστύχημα.

Ο 33χρονος ήταν αγαπητός. Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν εργατικός και νοικοκύρης στο σπίτι του, χαμηλών τόνων, ενώ δεν έδινε ποτέ αφορμή για το παραμικρό. Εξέφραζαν τη λύπη τους που χάθηκε τόσο άδικα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου