ΤΟΠΙΚΑ

Εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στον Βόλο και χωρίς λόγο φώναζε και απειλούσε

εισέβαλε-σε-ζαχαροπλαστείο-στον-βόλο-817630

Χειροπέδες από την Αστυνομία σε 35χρονο Βολιώτη, που βρισκόταν εκτός ελέγχου

Σκηνικό φρίκης χθες το μεσημέρι σε ζαχαροπλαστείο στον Βόλο. Ανδρας ηλικίας περίπου 35 ετών μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ζημιές δίχως λόγο. Ολα έγιναν γύρω στις 12:30 και από τη μία στιγμή στην άλλη η επιχείρηση έγινε άνω κάτω.

Ο δράστης άρχισε να εκσφενδονίζει γλυκά, να φωνάζει, να απειλεί, να προκαλεί φθορές. Εκτόνωνε την οργή του δίχως να αναλογιστεί τη ζημιά που προκάλεσε στο ζαχαροπλαστείο και τον κόσμο βρισκόταν στο κατάστημα.

Συνέχιζε το επεισόδιο χωρίς σταματημό σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου και δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος κρατήθηκε και με παραγγελία της Εισαγγελίας Βόλου οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμος ο περιορισμός του στην Κλινική.

Η Αστυνομία από την πλευρά της σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για απειλή, φθορές ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξης της εργασίας. Ο 35χρονος έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου