Γ. Σούρλας: Αξιέπαινο το προσωπικό στο Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-20, 20:10:24
Γ. Σούρλας: Αξιέπαινο το προσωπικό στο Νοσοκομείο Βόλου

Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την παραμονή νεκρών από κορονοϊό εκτός των ψυκτικών θαλάμων στο νοσοκομείο Βόλου, ο πρ. Υπουργός Υγείας Γιώργος Σούρλας δήλωσε:

«Το πολλά περιστατικά COVID -19, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου καταδεικνύουν την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό για την παροχή ιατρικής περίθαλψης ώστε να κρατήσουν τους ασθενείς στην ζωή.

Δυστυχώς, ορισμένοι εξ αυτών καταλήγουν και οι όποιες εικόνες με την παραμονή τους εκτός των ψυκτικών θαλάμων ήρθαν στη δημοσιότητα δεν έχουν καμία σχέση με την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα. Είναι άδικο και επιστημονικά ανυπόστατο να τους αποδίδονται ευθύνες.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, αλλά και παρακολουθώντας τις εξελίξεις θέλω να συγχαρώ το υγειονομικό προσωπικό για τον αγώνα, που δίνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η βοήθεια, που όλοι εμείς μπορούμε να προσφέρουμε στο έργο τους, αλλά και στους ασθενείς είναι να τηρούμε με απόλυτη αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=