Εκκληση για βοήθεια σε 11χρονο κορίτσι από τη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-19, 17:54:44
Εκκληση για βοήθεια σε 11χρονο κορίτσι από τη Σκιάθο

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η περίπτωση 11χρονου κοριτσιού από τη Σκιάθο, που πάσχει από σπάνια πάθηση, που την έχει ταλαιπωρήσει τα δυόμιση τελευταία χρόνια και έχει την ανάγκη όλων μας.

Η ιστορία της μικρής Lorena έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης ατόμου του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την επίκληση για βοήθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, να καταγράφεται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Το κοριτσάκι πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα στο Νοσοκομείο Αγιος Λούκας Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση κοστίζει 20.000 ευρώ και η οικογένειά της βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση για να ανταποκριθεί στις δαπάνες για τη θεραπεία της.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον πατέρα του κοριτσιού, Lorenco Halili, ο οποίος ανέφερε ότι η σπάνια πάθηση διαγνώστηκε πριν από δυόμιση χρόνια και έκτοτε η οικογένεια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Οπως υπογράμμισε ο πατέρας του 11χρονου κοριτσιού, η επέμβαση είναι μονόδρομος και στη συνέχεια θα απαιτηθεί περίοδος αποκατάστασης.

«Οταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα» είπε απευθύνοντας έκκληση στην τοπική κοινωνία «ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας».

Ο αριθμός του προσωπικού του λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι: 492/608466-44 με IBAN:GR8001104920000049260846644 και το τηλέφωνό του στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=