ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκκληση για βοήθεια σε 11χρονο κορίτσι από τη Σκιάθο

εκκληση-για-βοήθεια-σε-11χρονο-κορίτσι-α-818455

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η περίπτωση 11χρονου κοριτσιού από τη Σκιάθο, που πάσχει από σπάνια πάθηση, που την έχει ταλαιπωρήσει τα δυόμιση τελευταία χρόνια και έχει την ανάγκη όλων μας.

Η ιστορία της μικρής Lorena έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης ατόμου του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την επίκληση για βοήθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, να καταγράφεται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Το κοριτσάκι πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα στο Νοσοκομείο Αγιος Λούκας Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση κοστίζει 20.000 ευρώ και η οικογένειά της βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση για να ανταποκριθεί στις δαπάνες για τη θεραπεία της.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον πατέρα του κοριτσιού, Lorenco Halili, ο οποίος ανέφερε ότι η σπάνια πάθηση διαγνώστηκε πριν από δυόμιση χρόνια και έκτοτε η οικογένεια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Οπως υπογράμμισε ο πατέρας του 11χρονου κοριτσιού, η επέμβαση είναι μονόδρομος και στη συνέχεια θα απαιτηθεί περίοδος αποκατάστασης.

«Οταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα» είπε απευθύνοντας έκκληση στην τοπική κοινωνία «ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας».

Ο αριθμός του προσωπικού του λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι: 492/608466-44 με IBAN:GR8001104920000049260846644 και το τηλέφωνό του στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου