«Εφυγε» η Ελένη Λουδοβίκου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-18, 15:41:41
«Εφυγε» η Ελένη Λουδοβίκου

Μητέρα του γνωστού Βολιώτη εικαστικού και αγιογράφου Κώστα Λουδοβίκου

 

 

Συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου της Ελένης Λουδοβίκου, μητέρας του διακεκριμένου Βολιώτη εικαστικού και αγιογράφου Κώστα Λουδοβίκου.

Η Ελένη Λουδοβίκου έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, αφήνοντας σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Αριστη σύζυγος και μητέρα, συμμετείχε μαζί με τον σύζυγό της Αθανάσιο στην επιτροπή ανεγέρσεως του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ευσεβής, γεμάτη καλοσύνη και διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, βρισκόταν πάντα κοντά στην Εκκλησία, ενώ ο σύζυγός της ήταν επίτροπος για πολλά χρόνια στον ίδιο ναό.

Διακρινόταν για την αγάπη της στην οικογένειά της, καμάρωνε τα παιδιά της π. Νικόλαο, Κωνσταντίνο, Μαρίνα, επίλεκτα μέλη της κοινωνίας, και τα εγγόνια της, ενώ όσοι τη γνώριζαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αφοσίωσή της, αλλά και τη γενναιόδωρη, διακριτική προσφορά της στον συνάνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Δημητριάδας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=