ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

εκδήλωση-στο-ιασω-θεσσαλίας-381176
Για νοσήματα που απαιτούν αντιμετώπιση από το γενικό οδοντίατρο

Με επιτυχία λόγω της μεγάλης προσέλευσης των οδοντιάτρων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συστηματικά Νοσήματα και καταστάσεις που απαιτούν ειδική αντιμετώπιση από το γενικό οδοντίατρο».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ Π. ‘Έξαρχος-Καρδιολόγος, Κ. Καϊτανίδης-Παθολόγος, Ν. Ανδρεόπουλος-Γναθοχειρουργός, Γ. Σολωμός-Γναθοχειρουργός, Κ. Καραβίδας-Γναθοχειρουργός, Ι. Αετόπουλος –Γναθοχειρουργός, Δ. Τρικεριώτης -Γναθοχειρουργός Την ομιλία συντόνισε ο κ. Ν. Ανδρεόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ο οποίος τόνισε τα εξής:

«H μεγάλη συμμετοχή αλλά και η εκπροσώπηση με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των τεσσάρων οδοντιατρικών συλλόγων της Θεσσαλίας δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον όλων των κλινικών οδοντιάτρων για την αντιμετώπιση των χειρουργικών παθήσεων του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας. Το σημερινό γεγονός βάζει σε νέα διάσταση τις σχέσεις μεταξύ του Τμήματος Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και της ευρύτερης οδοντιατρικής κοινότητας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ευελπιστεί στην ενδυνάμωση της επιστημονικής συνεργασίας με τους οδοντιάτρους της Θεσσαλίας».
Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ) σεμινάριο ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου