ΤΟΠΙΚΑ

Υπό παραίτηση και ο Προϊστάμενος Ύδρευσης

υπό-παραίτηση-και-ο-προϊστάμενος-ύδρε-381934

Στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Βόλου Γ. Χούσιος

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας εξεδήλωσε ο προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ Γ. Χούσιος κατά τη συνάντηση που είχε χθες με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Επιχείρησης Λεων. Μαυρογιάννη. Ο λόγος που ο κ. Χούσιος που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήγαν ο επιβλέπων του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Βόλο από την εταιρεία ΕΡΓΗΛ που σήμερα αξιώνει δικαστικά από τη ΔΕΥΑΜΒ αποζημίωση 6 εκ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα, παραίτηση έχει υποβάλει προς το δήμαρχο Βόλου και πρόεδρο της ΔΕΥΜΑΒ Π. Σκοτινιώτη από τον περασμένο Νοέμβριο και ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Δημ. Κουτσιφέλης, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας που δικαίωσε την εταιρία στην αντιδικία της με τη Δημοτική Επιχείρηση Βόλου.

Οι δυο παραιτήσεις θα συζητηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στις 2 μ.μ. κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, όπου επίσης θα γίνει συζήτηση για το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, καθώς και ενημέρωση και λήψη απόφασης για τις επιβαλλόμενες ενέργειες την αντιδικία της ΔΕΥΑΜΒ με την ανάδοχο εταιρία ΕΡΓ.ΗΛ. ΑΤΕ.

Επίσης το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ θα κληθεί να εγκρίνει τα πρακτικά της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών δικτύου διανομής Ύδρευσης Βόλου», ενώ θα γίνει και ορισμός εκπροσώπου της Επιχείρησης για τη Διοικητική Παραλαβή της αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης στην παρόχθια οδό του Ξηριά.

Τέλος θα ληφθεί απόφαση για την υποδοχή των αστικών λυμάτων των οικισμών Ριζομύλου και Στεφανοβικείου Δήμου Ρ. Φεραίου από τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας της ΔΕΥΑΜΒ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου