Το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» έχει πλέον δική του ραδιοφωνική εκπομπή

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-30, 13:21:57
Το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» έχει πλέον δική του ραδιοφωνική εκπομπή

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο Νομός Μαγνησίας λόγω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, οδήγησαν τη Διοίκηση του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» να βρει εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης και επικοινωνίας με τις ομάδες στόχους.

Σε συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου, κ. Ζιγγιρίδη Ευθυμίου και του Α’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ., πατέρα Σεβαστιανού Ζερβού με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, προτάθηκε να ξεκινήσει το Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας, δική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεώς,  κάτι το οποίο αποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.

Η ραδιοφωνική εκπομπή  θα μεταδίδεται ζωντανά, αρχικά δύο φορές τον μήνα. Θα συζητιούνται θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία και στην πρόληψη των εξαρτήσεων. Σε κάποιες εκπομπές θα υπάρχουν καλεσμένοι του χώρου και οι τηλεφωνικές γραμμές θα είναι ανοιχτές για άμεση επικοινωνία με ακροατές.

Ο συντονιστής θα είναι ο κ. Νίκος Βαραλής.

Οι 5 πρώτες εκπομπές θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες: Παρασκευή 06/11/2020 Θέμα: «Η Πρόληψη της εξάρτησης σήμερα και οι δράσεις του Κ.Π. «Πρόταση Ζωής», Παρασκευή 20/11/2020, Παρασκευή 11/12/2020, Παρασκευή 15/01/2021 και Παρασκευή 29/01/2021.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=