ΕΛΜΕ Μαγνησίας για εκλογές στο ΠΥΣΔΕ: Όχι σε εκλογές παρωδία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-30, 10:43:24
ΕΛΜΕ Μαγνησίας για εκλογές στο ΠΥΣΔΕ: Όχι σε εκλογές παρωδία

Εκλογές παρωδία χαρακτηρίζει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και καλεί τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ανακαλέσει την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων των παρατάξεων που εγγράφως απέσυραν τα ψηφοδέλτια τους.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρονται τα εξής:

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας συζήτησε κατ΄ επανάληψη το ζήτημα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, στο πλαίσιο των αποφάσεων της ΟΛΜΕ. Δεν όρισε εκπρόσωπο στην εφορευτική επιτροπή των «εκλογών – παρωδία» και ενημέρωσε για τη θέση της ΕΛΜΕ και την απόσυρση των ψηφοδελτίων τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να αρνηθούν τη συμμετοχή τους στην «εφορευτική επιτροπή»  όπως και κάθε άλλη ανάμειξη στις εκλογές - παρωδία. Καλούμε τον Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, χωρίς καμία χρονοτριβή, να ανακαλέσει την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων των παρατάξεων που εγγράφως απέσυραν τα ψηφοδέλτια τους.

Μέχρι στιγμής έχουν αποσυρθεί από τις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας τα ψηφοδέλτια:

-«Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΠΑΜΕ)

-«Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση Καθηγητών Μαγνησίας»

-«ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ»

Δεν έχει αποσυρθεί:  -«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ επαναλαμβάνει την απόφαση της ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ για αποχή από τις συγκεκριμένες «εκλογές» και κάνει έκκληση σε όλους τους συναδέλφους να απέχουν και όλους του υποψήφιους να αποσυρθούν υποστηρίζοντας την ενότητα του κλάδου μας απέναντι στον αυταρχισμό και την αυθαιρεσία. Η συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια είναι κατάκτηση μακρόχρονων αγώνων του κλάδου μας και δεν θα επιτρέψουμε να καταργηθεί, ούτε να ευτελισθεί».  

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=