Στήριξη των επαγγελματιών των ενοικιαζομένων δωματίων και ξενώνων ζητά ο Χρ. Μπουκώρος

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-29, 20:01:37
Στήριξη των επαγγελματιών των ενοικιαζομένων δωματίων και ξενώνων ζητά ο Χρ. Μπουκώρος

 

Αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου

 

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, μεταφέροντας το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ) και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Μαγνησίας για οικονομική στήριξη των επαγγελματιών του συγκεκριμένου κλάδου, με σκοπό την αγορά προγράμματος έκδοσης ηλεκτρονικών αποδείξεων και τιμολογίων.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, «η ένταξη των επαγγελματιών των ενοικιαζομένων δωματίων και ξενώνων σε ήδη υπάρχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή η δημιουργία ενός καινούργιου προγράμματος θα τους διευκόλυνε στην αγορά του λογισμικού, το οποίο είναι απαραίτητο για την έκδοση και την άμεση αποστολή των αποδείξεων και των τιμολογίων στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Το εν λόγω αίτημα προκύπτει μετά την υποχρέωση ηλεκτρονικής αναβάθμισης του συγκεκριμένου κλάδου, τη στιγμή μάλιστα που οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας είναι ιδιαιτέρως εμφανείς σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και συγκεκριμένα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια» καταλήγει η αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=