Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-26, 11:50:05
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) προσκαλεί τα μέλη της στη Γενική Συνέλευση – Εκλογές νέου Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (Ιωλκού – Αχιλλοπούλου) στον Βόλο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα γίνουν στις 7 μ.μ. της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο ανεξαρτήτως αριθμού μελών με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός.
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Ψήφιση πεπραγμένων.
  4. Προτάσεις μελών.
  5. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.
  6. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Όσοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epfamagnesias@gmail.com, ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ε.Π.Φ.Α. κ. Τουλούδη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6977 925 302 ή με το γενικό γραμματέα της Ε.Π.Φ.Α. κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο τηλέφωνο 6973 827 415.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της απερχόμενης Διοίκησης του Συλλόγου «Υπογραμμίζεται η ανάγκη ουσιαστικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου, μέσα από τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Συναδέλφων (μόνιμων – αναπληρωτών – αδιόριστων και συνταξιούχων), προκειμένου να κατατεθούν σκέψεις, προβληματισμοί και προτάσεις και να τεθούν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος, αναφορικά με τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την φυσική αγωγή, που τόσα χρόνια υπηρετούμε σε συνεργασία και επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=