ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Δικαστήριο του Πεκίνου καταδίκασε δύο αξιωματούχους διότι επέτρεψαν σε ένα τυφλό εργολάβο να κατασκευάσει μια γέφυρα, η οποία κατέρρευσε πριν καν ολοκληρωθεί.
Στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε μόνο ανοιχτομάτηδες εργολάβους. Εδώ τη στραβομάρα την έχουν οι αξιωματούχοι που τους διευκολύνουν…

Εντάξει! Αφού ο Καραμανλής άρχισε να πηγαίνει στις αγροτικές περιφέρειες, μπορεί να φθάσει και στις Βρυξέλλες για τα αγροτικά θέματα, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Παρά τη λειψυδρία στη Θεσσαλία, ο Κοκκινούλης ήταν «καταρράκτης ψυχρολουσίας» για τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του. Κανονικός redbull λόγω ονόματος.

Το ’πε η Διαμαντοπούλου, τώρα το λέει και ο Γιάννος. «Μόνο με τα ομόλογα δεν κερδίζει το ΠΑΣΟΚ». Συμφωνούμε. Χρειάζεται περισσότερη αποφασιστικότητα στην απομάκρυνση προσώπων του παρελθόντος.

Προ μηνών στη Λάρισα ο Παπαθεμελής παρουσίαζε βιβλίο του, έχοντας «πρώτη θέση» στο πάνελ και στο ακροατήριο ανθρώπους του Καρατζαφέρη. Τώρα, πάλι στη Λάρισα, ο Καρατζαφέρης παρουσιάζει το δικό του βιβλίο. Ο Παπαθεμέλης, μόνο με μπαζούκας θα πήγαινε πλέον.

Αφού έχουμε την όγδοη αύξηση στα επιτόκια δανεισμού, γιατί τα επιτόκια καταθέσεων μένουν αμετάβλητα;

Είμαστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος πότε διεθνών επενδυτών, πότε της NASA, πότε φορέων και οργανισμών και, βεβαίως, μεγάλων τουριστικών πρακτόρων. Οι δικοί μας γιατί μας έχουν στο παράκεντρο;

Η φράση της ημέρας: «Με τον όμοιό σας η εκδίκηση είναι αμφίβολη. Με τον ανώτερό σας είναι αφέλεια. Με τον κατώτερό σας είναι ανανδρία» (Ντιντερό)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου